Service

Service

De voetbalsport is in Nederland volkssport nummer 1. De talloze clubs in ons land trekken wekelijks veel bezoekers. Uitingen van reclame en sponsoring is dan ook van essentieel belang. Daarom staat bij voetbaldoek.nl service en kwaliteit voorop.

Wij werken met duurzame materialen die bestand zijn tegen UV en weersinvloeden als regen en wind. Verder zijn de doeken verkrijgbaar in bijna elk formaat en in diverse kleuren.

Levering

U levert bij ons bestanden aan in AI formaat, wij zorgen dat deze worden verwerkt tot een ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp is de levertijd van de voetbaldoeken doorgaans 2 weken.

Ophangsystemen

De voetbaldoeken worden standaard voorzien van musketon-haken. Hierdoor kunt u de doeken direct (zelf) ophangen en hoeft u geen extra kosten te maken voor ophangsystemen.

 

Ontwerpen

Voor vrijblijvend advies en vragen kunt u mailen met studio@voetbaldoek.nl. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar wellicht bent u toe aan een nieuw verfrissend idee. Wij zorgen voor een passend ontwerp. Bellen kan natuurlijk ook op 0251 - 714 611.